Mocanita Maramures

Pentru siguranţa locurilor vă rugăm să verificaţi disponibilitatea online pe pagina www.mocanita-maramures.com sau la biroul de informaţii.
Telefonic la 0372 672 480

———————————————————————

 Telefonic la 0372 672 480 sau prin email office@mocanita-maramures.com  se  rezervă DOAR pentru  grupuri mai mari de 15 persoane (cu plata unui avans). Un traseu cu Mocănița durează 6 ore (dus-întors)
Biletele simple sau cu prânz (Mocănița Special) de călătorie se pot cumpăra online de pe pagina Bilete Online (click aici)

 

Detalii Mocănița Special (pachetul cu prânz) – click aici

Datorită utilizării intense a materialului rulant în perioada de sărbători/sezon de vârf, poate apărea oricând necesitatea înlocuirii locomotivei cu abur prin  altă locomotivă istorică cu motor Diesel Vă rugăm să vă păstraţi locurile dus-întors!

În perioada de sărbători/sezon de vârf pot interveni atât decalări ale orelor de plecare/întoarcere, cât şi modificări la timpul de staţionare în Paltin.
———————————————————————–
Ghid Bilete Online

Dacă căsuța este blocată și nu puteți selecta numărul de persoane înseamnă că nu mai sunt locuri pentru acea zi sau oră. Încercați pentru o oră diferită sau pentru o altă zi disponibilă din calendar. Recomandăm să cumpărați de pe un PC sau tabletă. Dacă cumpărați de pe un telefon (smartphone) ar fi bine să selectați modul Desktop.


 1. Se va intra pe pagina https://www.mocanita-maramures.com/  după care selectăm ziua dorită pentru a călători cu  Mocănița Maramureș. În partea de jos vom avea Alege Pachetele/Serviciile, apoi vom apăsa pe + (adăugare) Bilete Tren Turistic.
Foarte important! Se vor putea cumpăra bilete numai dacă acestea mai sunt disponibile. Mai există cazul, când mai este disponibil doar un singur bilet și de aceea nu se vor putea cumpăra mai multe bilete pentru acea zi, deși este afișat cu verde (disponibil). Biletele pentru ziua următoare se pot cumpăra până cel târziu ora 17:00.

————————————————————————–
2. De obicei veți găsi afișat Tren cu abur 9:00 T09 – în sezonul de vârf vara sau zile de sărbătoare există posibilitatea de-a găsi afișat și Tren cu abur 10:00 T10 sau la o oră diferită,  acest lucru înseamnă că trenul de la ora 9:00 are deja biletele cumpărate și s-a suplimentat cu un alt tren.
În această secțiune veți alege tipul de bilet după caz, adult (bilet întreg), pensionar/student sau școlar. Vă rugăm să selectați cu grijă numărul de persoane și tipul de bilet (întreg, pensionar/student, elev). După care veți confirma comanda. 
Dacă avem copii sub 6 ani aceștia vor benificia de gratuitate la transport și vom avea posibilitatea de a adăuga la pagina următoare, secțiunea de gratuități sau la observații.

————————————————————————–

3. Imediat după partea cu gratuități vom avea de completat datele de facturare. Foarte important să
alegem Persoană fizică sau după caz Firmă. După care să completați cu grijă datele, în special adresa de email, numărul de telefon. Foarte important! La  secțiunea țară să selectați România, pentru că dacă lasați căsuța goală nu veți trece de pasul Termeni și Condiții, va apărea blocat și nu se va putea realiza rezervarea și nu veți reuși să ajungeți la pasul final.
————————————————————————–


4. Vom avea de confirmat termeni și condiții.

————————————————————————–
5. Dacă datele au fost completate corect veți fi redirecționați spre plata cu cardul, pe pagina www.euplatesc.ro Aici se completează cu atenție datele de pe cardul bancar. Pentru a finaliza plata veți primi un cod de securitate prin sms de la banca care a emis cardul (daca această opțiune a fost aleasă, cod 3d secure pentru confirmarea plății).