Selectează o PaginăViseu de Sus

PROGRAM 2024

Vă recomandăm să cumpărați biletele online!
Plecările încep dimineața.
La secțiunea BILETE ONLINE veți găsi ora plecări cât și disponibilitatea biletelor.
Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie: Joi, Vineri, Sâmbătă si Duminică
Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie: Zilnic
Noiembrie, Decembrie: Joi, Vineri, Sâmbătă si Duminică

Bilet Standard Mocănița : 89 lei Adult, 79 lei Student/Pensionar, 60 lei Elev (6-16 ani).
Include: biletul,
Pachet Mocănița Special: 139 lei Adult, 129 lei Student/Pensionar, 105 lei Elev (6-16 ani)
Include: biletul, un platou grill, o cafea, o băutură răcoritoare, un produs patiserie.

Atât programul cât si pachetele oferite pentru Sărbătorile de Paște și de Crăciun
diferă față de programul obișnuit. Va rugăm să consultați pagina de SHOP pentru
mai multe detalii si pentru achiziționarea biletelor.

VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG!

*PLECĂRILE/SOSIRILE/PAUZELE SE ADAPTEAZĂ ÎN FUNCȚIE DE SEZON
EMAIL: OFFICE@MOCANITA-MARAMURES.COM
ONLINE: BILETE ONLINE (CLICK AICI)

REGULAMENT MOCANITA MARAMURES

Pe parcursul calatoriei trebuie obligatoriu respectat regulamentul Mocanitei Maramures care prevede normele de conduita ale pasagerului.

Art. 1. Mocanita Maramures este o cale ferata forestiera operata privat care functioneaza indeosebi pentru transportul lemnului. De aceea, nu se pot ridica pretentii in ceea ce priveste transportul public de pasageri, conditii speciale de transport sau mersul trenurilor.

Art. 2. Va rugam sa nu aglomerati intrarea la ghiseul de bilete sau la imbarcare / debarcare in/din vagoane, respectand restul turistilor. Timpul alocat acestui proces este suficient pentru ca totul sa se desfasoare in conditii de siguranta.

Art. 3. Accesul pe peron este permis doar turistilor care prezinta biletul de calatorie (Dovada electronica a achizitionarii biletelor serveste doar ca dovada pentru ridicarea biletelor de la ghiseu).
Art. 4. Verificarea biletelor de calatorie se va face de catre seful de tren la imbarcarea turistior in vagoane.

Art. 5. Dispozitiile sefului de tren trebuie intocmai respectate de catre pasageri; daca este nevoie, el are dreptul sa interzica accesul in tren al anumitor persoane.

Art. 6. Pasagerii au voie sa calatoreasca numai in vagoane destinate transportului de persoane; accesul pe platforme, vagoane pentru lemne sau marfa etc. este strict interzis.

Art. 7. Nu stationati in zonele de intrare in vagon sau pe scarile acestuia!

Art. 8. Urcare sau coborarea in/ din tren in timpul mersului este strict interzisa!

Art. 9. Stationare in zona de manevra a garniturilor/ trenurilor / manipulare a lemnului si alte activitati forestiere este, din cauza riscului mare de accidentare, interzisa !

Art. 10. Inchiderea/ Deschiderea geamurilor se va face doar de catre personalul trenului.

Art. 11. In timpul mersului, pentru siguranta dumneavoastra, va rugam sa ramaneti asezati pe scaune.

Art. 12. Calatoria cu trenurile turistice are loc pe propria raspundere. Firmele SC Saorsa Turism SRL si SC RG Holz Company SRL nu isi asuma niciun fel de responsabilitate in cazul nerespectarii, de catre turisti, a acestor minime norme.

Art. 13. Ora plecarii, traseul si stationarea trenurilor se vor supune cerintelor biroului de miscare si pot aparea oricand modificari. De aceea, nu exista nicio garantie pentru anumite conditii de transport sau mersul trenurilor, chiar daca acestea au fost deja publicate.

Art. 14. Calatoria se efectueaza cu material rulant istoric, respectandu-se totodata normele de siguranta necesare. Privilegiul de a calatori in aceste vagoane cu valoare istorica compenseaza lipsa de confort care ne este uneori reprosata.
In aceste context, va rugam sa aratati intelegere posibilelor defectiuni care pot aparea in timpul calatoriei si rabadare in cazul unor intarzieri.

Art. 15. In cazuri exceptionale, poate aparea necesitatea inlocuirii locomotive cu abur cu o locomotiva diesel sau automotor. In aceasta situatie costul calatoriei nu se modifica si nu se pot avansa de catre client niciun fel de pretentii fata de societate.
Art. 16. In situatia in care, din cauza unor conditii meteorologice nefavorabile, avertizari hidrologice, interdictii legale privind functionarea (pandemie, etc.) sau alte situatii privind anumite conditii care fac impracticabila calea ferata in conditii de maxima siguranta pentru calatori sau societatea nu isi poate desfasura activitatea, trenurile turistice pot fi spontan amanate, anulate sau pot circula pe un traseu scurtat fata de cel standard (statia Paltin). In aceste conditii SC Saorsa Turism SRL va proceda astfel:
-va restitui integral contravaloarea biletelor daca calatoria este anulata (prin transfer bancar)
-va reprograma calatoria la o alta data stabilita impreuna cu clientul in situatia in care căătoriei este amanată; daca clientul nu doreste reprogramarea călătoriei, se va restitui integral contravaloarea biletelor
-in situatia circulatiei pe un traseu scurtat se va restitui 25% din contravaloarea biletelor de călătoriei (fara masa)

Art 17. Clientii care sunt in stare de ebrietate, sub influenta altor substante sau recalcitranti nu vor putea beneficia de servicile societatii noastre pentru a nu influenta in mod negative calatoria celorlalti clienti.

Art. 18. Odata ce ati fost repartizati in vagoane, este obligatoriu sa va pastrati aceleasi locuri pentru intreaga durata a caltoriei dus-intors.


Vă rugăm să călătoriți responsabili cu Mocănița urmând regulile de conduită:

TRENURI SPECIALE PE VALEA VASERULUI 2023: CRĂCIUN, PAȘTI ȘI AN NOU
– AVEŢI ÎN VEDERE FAPTUL CĂ SE APLICĂ TARIFE DIFERITE DE SĂRBĂTORI PAȘTI, CRĂCIUN, AN NOU –